Освітній фестиваль «Kyiv EdFest»

Автор: admin від 27-03-2019, 20:46

Освітній фестиваль «Kyiv EdFest»

 

26 березня директор Київського коледжу легкої промисловості Ганна Щуцька разом з методистом Оленою Юрченко та психологом Ганною Непрель взяли участь у освітньому фестивалі управлінської майстерності «Kyiv EdFest»

 

    Захід був проведений у рамках партнерських зв'язків між Департаментом освіти і науки м.Києва та НАУ на базі Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова. Модератор від НАУ – Центр обдарованої учнівської молоді Навчально-наукового інституту інноваційних освітніх технологій.

    Цього року до команди Kyiv EdFest долучилось ще більше професіоналів у різних сферах суспільного життя національні експерти, тренери та бізнес-тренери, фасилітатори, автори курсів, сертифіковані медіатори Євросоюзу, спеціалісти із сприяння академічній доброчесності, психотерапевти, фахівці Департаменту освіти і науки.

    Програмою фестивалю передбачено заходи для керівників закладів освіти, методистів, викладачів та практичних психологів, які мали змогу відвідати різноманітні семінари, майстер-класи, тренінги. Всі учасники отримали сертифікати.

Освітній фестиваль «Kyiv EdFest»

 

Освітній фестиваль «Kyiv EdFest»

 

Коментарі:

Залишити коментар