Педагогічна рада

Автор: admin від 8-02-2019, 17:50

Педагогічна рада

 

7 лютого у Київському коледжі легкої промисловості під головуванням директора Ганни Щуцької відбулося засідання педагогічної ради

 

На засіданні були присутні 64 члена педагогічної ради Коледжу. На початку студенти-дизайнери презентували свої роботи - полотна живопису, виконані в українському етностилі під час творчої практики. Традиційно директор вручила дипломи, грамоти, подяки студентам та викладачам за участь у виставках, конкурсах, спортивних змаганнях.

 

 Педагогічна рада

 

 Педагогічна рада 

  

Перше питання на порядку денному – розгляд та затвердження нормативної документації щодо виборів директора Державного вищого навчального закладу «Київський коледж легкої промисловості». З питання виступили директор Ганна Щуцька та юрисконсульт Юлія Безсусідня, які  ознайомили з законодавчою базою, наказом Міністерства освіти і науки України та нормативними документами щодо підготовки та проведення виборів директора навчального закладу. На розгляд педагогічної ради було представлено проекти відповідних Положень, що забезпечать дотримання законодавчої бази під час підготовки та саме процедури проведення виборів: «Положення про обрання директора Державного вищого навчального закладу «Київський коледж легкої промисловості», «Положення про Організаційний комітет з проведення виборів директора Державного вищого навчального закладу «Київський коледж легкої промисловості», «Положення про Виборчу комісію з проведення виборів директора Державного вищого навчального закладу «Київський коледж легкої промисловості», «Положення про порядок обрання представників з числа штатних працівників, які не є педагогічними працівниками, для участі у виборах директора Державного вищого навчального закладу «Київський коледж легкої промисловості», «Положення про порядок обрання представників з числа студентів для участі у виборах директора Державного вищого навчального закладу «Київський коледж легкої промисловості», «Положення про порядок подання та розгляду скарг під час проведення виборів директора Державного вищого навчального закладу «Київський коледж легкої промисловості». Положення були обговорені та затверджені рішенням педагогічної ради Коледжу. Положення будуть оприлюднені на офіційному сайті навчального закладу.

  

Педагогічна рада

 

Педагогічна рада

   

Заступник директора з навчально-виховної роботи Ігор Якубовський доповів про стан студентського самоврядування у Коледжі. Також з інформацією виступила голова студентської ради економічного відділення Анастасія Світко.

  

Педагогічна рада

  

Завідувачі економічного, технологічного та відділення дизайну Анна Сокол, Наталія Чорногор, Наталія Прокопенко і методист відділу довузівської підготовки та заочного відділення Ірина Троценко доповіли про результати зимової екзаменаційної сесії за І семестр 2018-2019 навчального року. Проаналізовано показники якісної та абсолютної успішностей, обговорено проблемне питання відвідування студентами академічних занять.

  

Педагогічна рада

  

Також на засіданні було представлено подання, заслухано та обговорено інформацію щодо переведення студентів денної форми навчання на вакантні місця регіонального замовлення. Педагогічною радою вирішено питання щодо переведення з контрактної форми навчання 8 студентів.

Педагогічна рада заслухала і обговорила звіти педагогічних працівників, які атестуються. Звіткерівника методичного кабінету Олени Юрченкоза міжатестаційний період схвалено та прийнято рішення щодо порушення клопотання перед атестаційною комісією ІІІ рівня Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) на відповідність займаної посади та присвоєння категорії «спеціаліст вищої категорії».Також було схвалено звіт майстра виробничого навчання Наталії Сушко про роботу в міжатестаційний період та порушено клопотання перед атестаційною комісією Коледжу про присвоєння 11 кваліфікаційного розряду.

  

Педагогічна рада

  

Педагогічна рада

 

 

Коментарі:

Залишити коментар