Ukraine Kyiv Fashion

Автор: admin від 4-02-2019, 16:08

Ukraine Kyiv Fashion

 

Студенти та викладачі Київського коледжу легкої промисловості взяли участь у головному фешн-івенті - 36 міжнародному фестивалю моди Kyiv Fashion

 

    Kyiv Fashion проводиться двічі на рік – у вересні та лютому. За 15 років  існування  форум став головною очікуваною подією для усіх фахівців галузі. Фестиваль моди Kyiv Fashion надав прекрасну можливість побачити та проаналізувати розвиток легкої і текстильної промисловості на національному і міжнародному рівні.

 

Ukraine Kyiv Fashion

 

    В рамках Kyiv Fashion відбувся фінал конкурсу «Сузір'я Каштан», у якому взяли участь наші студенти Анастасія Клімова та Дарина Решетняк, яка отримала 3 місце в номінації «Святки». В показах відомих торгових марок та українських брендів також приймали участь студенти Коледжу - Станіслав Щерба та Ярослав Невідомий.

 

Ukraine Kyiv Fashion

 

Ukraine Kyiv Fashion

 

   На виставці Київський коледж легкої промисловості презентував всій стенд з роботами студентів та інформаційними буклетами щодо спеціальностей та авторських курсів, за якими навчаються студенти та всі бажаючі.

 

Ukraine Kyiv Fashion

 

   1-5 лютого у рамках UKRAINE FASHION WEEK на локації showroom глядачі побачили нову колекцію взуття  від бренда BOHDAN HONCHARENKO 

 

Ukraine Kyiv Fashion

 

Коментарі:

Залишити коментар