Leather and Shoes

Автор: admin від 25-01-2019, 15:07

Leather and Shoes

 

Київський коледж легкої промисловості традиційно взяв участь у 37-й Міжнародній виставці «Leather and Shoes», яка відбулася у Міжнародному виставкому центрі

 

Подія зібрала кращих вітчизняних і закордонних виробників взуття, шкіргалантереї, хутра та фурнітури. У виставці взяли участь компанії з України, Великобританії, Італії, Німеччини, Туреччини, Франції, Білорусії, Греції, Молдови, Польщі, Угорщини, Чехії, Бразилії, Іспанії, Нідерландів, Сербії, Фінляндії тощо. У Виставці прийняло участь понад 630 учасників. Захід відвідали спеціалісти шкіряної, взуттєвої та хутряної галузі, торгові організації з України та країн, що зацікавлені в українському шкіряно-взуттєвому ринку. Експозиції було представлено у 3 павільйонах. За чотири дні виставку відвідало більше 7000 осіб.

 

Leather and Shoes

 

Студенти Київського коледжу легкої промисловості з метою набуття практичного досвіду з організації виставкового менеджменту у рамках вивчення дисциплін «Менеджмент», «Маркетинг»,  «Товарознавство», «Технологія галузі», «Організація виробництва» вже не перший рік активно працюють під час проведення виставки - у відділі реєстрації учасників, на стендах вітчизняних та закордонних виробників. Організатор виставки компанія «Артекспо-Україна» виказує студентам вдячність за професійну роботу, допомогу у підготовці та проведенні виставки.

 

 

Leather and Shoes

 

 

Leather and Shoes

 

 

 

Біля стенду Коледжу, який, зазвичай, зібрав багато відвідувачів, представники фірм-виробників активно спілкувалися з викладачами та студентами закладу, цікавилися співпрацею, адже саме наш Коледж випускає висококваліфікованих спеціалістів шкіряно-взуттєвої промисловості. Багато з них виказало бажанням запросити студентів на практику та роботу на підприємства взуттєвої галузі.

 

 

Leather and Shoes

 

 

 

Групи студентів Київського коледжу легкої промисловості разом з викладачами відвідали виставку, де ознайомилися з новаціями у виготовленні взуття та шкіргалантереї, поспілкувалися з безпосередньо виробниками, досліджували модні новинки, обирали місце проходження практики та працевлаштування.

 

 

Leather and Shoes

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар