Загальні збори трудового колективу

Автор: admin від 11-01-2019, 16:28

Загальні збори трудового колективу

 

10 січня відбулися загальні збори трудового колективу ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості»

 

     Директор Коледжу Ганна Щуцька на початку привітала усіх з Новорічними та Різдвяними святами та вручила нагороди студентам та викладачам за участь у З'їзді легкої промисловості, а також у різноманітних конкурсах, фестивалях, виставках, семінарах, конференціях та за творчий підхід й винахідливість.

 

Загальні збори трудового колективу 

 

     Під час зборів було заслухано звіт директора Ганни Щуцької про роботу ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» за 2018 рік. Одноголосним рішенням колективу інформацію щодо роботи Київського коледжу легкої промисловості за цей період було визнано задовільною.

     Головний бухгалтер Ісмаїл Муртазаєв звітував про фінансовий стан ДВНЗ « Київський коледж легкої промисловості» за 2018 рік та розповів про перспективи на 2019 рік. Інформацію головного бухгалтера прийнято до уваги.

 

Загальні збори трудового колективу

 

     Заступник директора з адміністративно-господарської роботи Павло Притченко розповів  про роботу адміністративно-господарської служби за 2018 рік. Рішенням колективу звіт вирішено вважати задовільним та прийняти до відома зауваження Павла Притченка щодо користування електричними приладами у закладі, який наголосив на обов’язковому  дотриманні правил безпеки життєдіяльності співробітників та студентів на території Коледжу, гуртожитку та прилеглих територій.

 

Більше фото за посиланням

Коментарі:

Залишити коментар