В день Святого Миколая

Автор: admin від 24-12-2018, 13:36

В день Святого Миколая

 

В день Святого Миколая студенти Київського коледжу легкої промисловості завітали до Ворзельського будинку дитини, щоб вкотре відсвяткувати це чудове свято у колі своїх маленьких друзів

 

     Здавна вважають, що цей Святий творить дива і роздає дітям подарунки. Малеча до цього свята ретельно готується: вчить віршики, пісні. А ще напередодні вони пишуть листа до Святого Миколая та сподіваються на гостинці. А подарунків студенти ККЛП підготували чимало, бо знають, що на них тут завжди чекають. Свято продумали ретельно: і  награлися вдосталь, і хороводи водили. Було весело всім. А на завершення дівчата кожному з діток роздали дарунки з цукерками та обіцяли приїхати ще. І вони це обов’язково зроблять!

   Хочеться звернутись до кожного, в кого добре серце і бажання творити чудеса, є можливість допомогти дітям-сиротам, які найбільше хочуть і чекають дива. Поспішайте робити добро!

     У кого гаряче серце і бажання творити чудеса, є можливість допомогти діткам які найбільше хочуть і чекають дива, - у кожного в місті є школи інтернати, багатодітні сім’ї або бідні люди, куди можна приїхати і подарувати кілька годин радості і тепла, солодощі, одяг. Подаруйте дітям свято!

 

В день Святого Миколая

 

В день Святого Миколая

 

В день Святого Миколая

 

Коментарі:

Залишити коментар