Конкурс малюнку

Автор: admin від 10-12-2018, 15:44

Конкурс малюнку 

 

6 грудня 2018 року на базі ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості», в рамках Міського методичного об’єднання викладачів спецдисциплін спеціальності «Дизайн» закладів вищої освіти І-ІІ рівня акредитації відбувся студентський конкурс малюнку

 

     В організації та проведенні конкурсу прийняли участь 7 навчальних закладів міста Києва. Для роботи в журі були запрошені провідні фахівці:

     Олена Кірдіна – викладач живопису, рисунку, композиції Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут" Видавничо-поліграфічний інститут;

     Мирослав Мельник – кандидат мистецтвознавства, професор кафедри художнього текстилю і моделювання костюма Київського державного інституту декоративно-прикладного мистецтва й дизайну ім. М.Бойчука;

     Анатолій Горовий – історик, письменник, педагог, художник, старший науковий співробітник Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника.

 

Конкурс малюнку

 

Конкурс малюнку

 

     Конкурс проводився в два етапи. На першому етапі було видано завдання для самостійної роботи на тему «Осінній декоративний натюрморт з використанням етнічних елементів». Оцінювання творчих робіт відбувалось в очній формі за декількома критеріями, а саме володіння технікою та матеріалами, творчий підхід, стилістична досконалість та дизайнерське оформлення роботи.

 

Конкурс малюнку

 

    В першому етапі взяли участь 27 студентів, переможцями стали:

І місце – Козик Аліна, Київський коледж Національного університету технології дизайну;

ІІ місце – Шелестова Марина, Мистецький коледж художнього моделювання та дизайну;

ІІІ місце – Жовнір Богдана, Університетський коледж Київського університету ім. Б. Грінченка.

 

Конкурс малюнку

 

    19 студентів взяли участь другому етапі конкурсу, який проводився в ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості». Кожній конкурсній роботі було присвоєно індивідуальний шифр. Оцінювання робіт та рахунок балів проходив анонімно й прозоро. Переможцями стали:

І місце – Загорулько Анастасія, Київський коледж будівництва, архітектури та дизайну;

ІІ місце – Рой Ельдар, Київський індустріальний коледж Київського Національного Університету Будівництва архітектури;

ІІІ місце – Яценко Софія, Київський коледж будівництва, архітектури та дизайну.

   

Конкурс малюнку

 

Конкурс малюнку

 

    Захід відбувся на високому організаційному рівні. Для учасників конкурсу та викладачів була проведена екскурсія по навчальному закладу, всі мали змогу познайомитись, поспілкуватись та поділитись враженнями. Конкурсанти показали високий рівень підготовки. В завершенні цього творчого й хвилюючого дня кожний конкурсант отримав диплом учасника, а переможців нагородили пам’ятними призами.

 

 

Конкурс малюнку

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар