Створити привабливі умови для бізнесу

Автор: admin від 29-11-2018, 12:25

Створити привабливі умови для бізнесу

 

27 листопада у Київській міській державній адміністрації (КМДА) відбувся Всеукраїнський з’їзд легкої промисловості під гаслом «Національний виробник - основа економіки держави», на якому були присутні директор ККЛП Ганна Щуцька, викладачі та студенти

 

     Захід був організований Асоціацією «Укрлегпром» за підтримки Кабінету Міністрів України та Київської міської державної адміністрації. На потужному галузевому конгресі були присутні представники Міністерства економічного розвитку і торгівлі, державних органів виконавчої влади, ОДА, народні депутати, керівники підприємств легкої промисловості з усіх регіонів України, представники освітніх установ, громадських і бізнес-об’єднань, інвестиційних фондів, банківських установ, ЗМІ.

 

Створити привабливі умови для бізнесу

 

      На з’їзді відбулася відверта розмова бізнесу і влади стосовно безлічі гострих питань, які стримують повноцінний розвиток галузі, було презентовано інноваційний потенціал для бізнесу, споживачів, інвесторів, державних замовників та прийнято консолідовану позицію з вирішення галузевих проблем.

     У рамках заходу підприємства презентували новітні розробки, впроваджені технології, експозицію зразків нових видів текстильних матеріалів, виробів спеціального призначення, професійні колекції одягу та взуття.

     Київський коледж легкої промисловості гідно представив свої напрацювання, на стенді було презентовано колекції одягу, взуття та шкіргалантерейних виробів, продемонстровано відео-презентації спеціальностей, за якими готують студентів Коледжу, ювілейний  відеоролик, присвячений 60-річчю навчання нечуючих студентів, щоб привернути увагу до інклюзивної освіти в галузі та ролики зі звичайного повсякденного життя нашого закладу. Зацікавлені могли одержати вичерпну інформацію від студентів, які працювали на стенді, відповідали на всі запитання й роздавали буклети бажаючим.

 

Створити привабливі умови для бізнесу

 

 

     На завершення офіційної частини з’їзду відбувся показ спецодягу від підприємств легкої промисловості, який був організований за підтримки «Ukrainian fashion week» та яскраво й професійно продемонстрований нашими студентами Київського коледжу легкої промисловості.

 

Створити привабливі умови для бізнесу

 

     Від  Коледжу у показі було презентовано роботу студентки Альони Касеєвої - колекція уніформи для кухарів-офіціантів суші-барів, кафе та ресторанів східно-азіатської кухні  «Червоне сонце», яка була представлена в міжнародному конкурсі в м. Дубай (ОАЕ).

 

Створити привабливі умови для бізнесу

 

 

Більше фото за посиланням.

Коментарі:

Залишити коментар