21-24.01.14 виставка, всі групи

Автор: admin від 24-01-2014, 14:45

З 21 по 24 січня 2014 року в приміщенні Міжнародного Виставкового  Центру відбулася 27 Міжнародна спеціалізована виставка взуття, шкіри та хутра «Leather and Shoes». Організаторами виставки являється Національна шкіряно-взуттєва спілка України.

На виставці були представлені взуттєві та галантерейні компанії з України, Білорусії, Бразилії, Великобританії, Іспанії, Італії, Німеччини, Туреччини, Франції, Румунії, США, які продемонстрували колекції на весняно-літній сезон 2014 року. Окремою секцією на виставці були представлені комплектуючі, обладнання та шкірсировина для взуттєвої промисловості.

Групи студентів ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» відвідали виставку та ознайомилися з новим асортиментом виробів вже відомих виробників. Взуття яскравих літніх кольорів, оригінальні принти на шкірі та текстилі, цікава фактура матеріалів, незвичайні конструкції шкіргалантерейних виробів, оригінальні форми каблуків та танкеток привернули увагу студентів спеціальності «Дизайн» взуття. Студенти спеціальності «Виготовлення виробів зі шкір» цікавилися високоякісним обладнанням для виготовлення взуття, нові методи обробки та матеріали. На виставці можна було ознайомитися з італійськими розробками нових форм колодок та підборів та  поспілкуватися з директором італійської фабрики. 

Дуже приємно на виставці зустрічати випускників коледжу , які оволоділи професією та плідно працюють на вітчизняних взуттєвих підприємствах. Адже талановиті студенти коледжу стають кваліфікованими дизайнерами, технологами, механіками та провідними спеціалістами на підприємствах взуття та шкіргалантереї як в Україні так і за її межами. 

Відвідування виставки надихнуло студентів на створення нових колекцій, дослідження та використання сучасних технологій та матеріалів для виготовлення взуття, посприяло цікавому спілкуванню з представниками фірм-виробників. 

Виставку відвідали студенти груп: 

  • Вк-66 - із майстром виробничого навчання Момот О.І., 
  • До-24 - із викладачем Волковою Л.З., 
  • Ом-24, Ом-25, Вс-02, Вс-03, Вс-01 - із викладачами Гулько Л.М. та Головченко Т.А., 
  • Ш-26 - з майстрами виробничого навчання Онищенко С.А. і Хоптинською Л.В.

 

Коментарі:

Залишити коментар