СУЧАСНА ОСВІТА В УКРАЇНІ – 2013

Автор: admin від 5-03-2013, 11:21

25-27 лютого 2013 року ДВНЗ Київський коледж легкої промисловості взяв участь у щорічній XVI міжнародній виставці навчальних закладів "СУЧАСНА ОСВІТА В УКРАЇНІ – 2013". Організаторами виступили Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України та Національна академія педагогічних наук України. Захід відбувся в приміщені Київського палацу дітей та юнацтва.

Виставка була відкрита привітальним словом президента Національної академії педагогічних наук Кременя В.Г.

25-27 лютого 2013 р участь у виставці "Сучасна освіта в Україні" 

Презентація коледжу зацікавила як учасників виставки так і відвідувачів своїм творчим підходом. На стенді демонструвались ескізи моделей одягу студентів, макети дизайнерів взуття, композиційні листи з курсових та дипломних проектів дизайнерів одягу. Презентували коледж та спілкувались з абітурієнтами лаборант відділення «Дизайн» Карпенко Анна та студентка III курсу відділення «Швейне виробництво» Потернак Ірина в сукнях з колекції «Королівна ночі» студентки IV курсу гр. ШК-18 Діани Плавневої. 

 

Цікавим та корисним було спілкування директора ДВНЗ "Київський коледж легкої промисловості" Щуцької Г.В. з виконавчим директором Центру розвитку та впровадження виставкових технологій (РВВТ) Овчареком Володимиром Євгенієвичем.

Викладачі коледжу легкої промисловості відвідали ряд семінарів та конференцій, які проводились в рамках освітньої виставки. Завідуюча відділенням «Організації виробництва та виготовлення виробів із шкіри» Салоїд Н.В. була присутня на круглому столі ДВНЗ «Університет менеджменту освіти» за темами «Використання ігрових форм навчання при формуванні економічної компетентності майбутніх менеджерів освіти» та « Використання методу дискусії  та аналізу ситуацій для підвищення професійної компетентності майбутніх фахівців».

 Заступник директора з виховної роботи Селезньова Т.М. відвідала семінар Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України за темою «Роль громадських організацій в формуванні громадської активності студентської молоді».

Завідуюча бібліотекою Боровик Л.А. брала участь у науково-методичному семінарі  Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України з теми «Діяльність бібліотеки щодо впровадження інноваційних технологій у навчально-виховний процес вищих навчальних закладів», а також була присутня на науково-методичному семінарі Інституту інформаційних технологій і засобів навчання, де розглядалась тема «Електронні бібліотеки наукових установ і навчальних закладів»

Викладач комп’ютерних дисциплін Тремба О.В. відвідала семінар Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України за темою «Стан та перспективи електронної освіти» та семінар, що проводився Товариством з обмеженою відповідальністю «Видавництво «Розумники» за темою «Використання сучасних програмних і технічних засобів навчання в освітньому процесі».

Викладач художніх дисциплин Бабенчик О.П. відвідала тринадцятий національний конкурс на кращу роботу (рисунок академічної постановки).

Завідуюча швейним відділенням  Федоряка Т.Т. була присутня на семінарі Всеукраїнської освітньої мережі «Щоденник.ua».

Керівник навчально-виробничого центру Філоненко О.А., завідуюча відділенням «Дизайн» Грищенко О.О. та викладач Бабенчик О.П. ознайомились з темою «Особливості підготовки фахівців дизайнерського (мистецького) напряму» на семінарі Коледжу Київського національного університету технології та дизайну.

Коментарі:

Залишити коментар