Пріоритет – комфорт для людей з інвалідністю

Автор: admin від 16-11-2018, 15:20

Пріоритет – комфорт для людей з інвалідністю

 

15 листопада у Мінрегіонбуд  відбулось засідання  Комітету забезпечення доступності осіб з інвалідністю до об’єктів інфраструктури. На заході, в якості перекладача-дактилолога, була присутня співробітниця ККЛП Ірина Сколотова

 

     У засіданні Комітету взяла участь Дружина Президента України Марина Порошенко. До роботи Комітету також долучилися Віце-прем’єр-міністр України - Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко, представник Президента України у Верховній Раді України Ірина Луценко, Уповноважений Президента України з прав людей з інвалідністю Валерій Сушкевич та представники громадських організацій України.

    На зустрічі були обговорені питання по  ДБН (державні будівельні нормативи), які мають обов`язково бути враховані при проектуванні нових будівель та при капремонтах і реконструкціях старих будівель та споруд. Присутні дійшли висновку, що принцип інклюзії  має дотримуватись в усьому і пріоритетом є комфорт для маломобільних груп населення: особи з інвалідністю, люди похилого віку.

 

Пріоритет – комфорт для людей з інвалідністю

 

Коментарі:

Залишити коментар