Міжнародна зустріч

Автор: admin від 6-11-2018, 10:43

Міжнародна зустріч

 

5 листопада у залі колегії Міністерства освіти і науки України відбулася зустріч представників багатьох урядових установ, адміністраторів та фахівців, що працюють на рівні коледжів, з асистентом Віце-президента з академічних питань коледжу Санта Фе (штат Флорида, США) доктором Вілмою Елізою Фуентес та викладачем коледжу Дагом Джонсом, в якій взяла участь директор Київського коледжу легкої промисловості Ганна Щуцька

 

    Захід проводився за сприяння та участі представників посольства США, Комітету Верховної Ради України з питань науки та освіти, Міністерства освіти і науки України, Департаменту освіти і науки Виконавчого органу Київської міської Ради (КМДА), Ради директорів ВНЗ I-II рівнів акредитації м. Києва, Громадської організації «Всеукраїнська асоціація працівників вищих навчальних закладів I-II рівнів акредитації, директорів ВНЗ I-II рівнів акредитації, випускників програм ССАР 2016 та ССАР 2018.

Освітяни із США перебували в Україні за проектом, що спонсорувало посольство США, та спрямованим на обмін знаннями щодо інтеграції людей з фізичними вадами у суспільство.

    Під час зустрічі розглядалися питання законодавчого забезпечення роботи коледжів у США, досвід роботи системи ком'юніті (дворічних) коледжів у США, їх соціальна роль на місцевому ринку праці. Також обговорювалися перспективи та результати отримання міжнародних грантів навчальними закладами I-II рівнів акредитації України.

Доктора Вілму Елізу Фуентес нагородили Знаком «Відмінник освіти України».

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар