Сучасний світ взуття

Автор: admin від 12-10-2018, 16:18

Сучасний світ взуття

 

ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» взяв участь у 27 Міжнародній спеціалізованій виставці взуття та аксесуарів "EXPO SHOES 2018", яка відбулася 2- 5 жовтня у Міжнародному Виставковому центрі 

 

     Зазвичай, організатором виставки виступає Національна шкіряно-взуттєва спілка України. Основною метою виставки є підтримка, популяризація вітчизняного взуттєвого виробника та залучення іноземних підприємств – товаровиробників взуття. На виставці було представлено понад 200 експонентів (Україна, Італія, Туреччина, Швеція, Іспанія, Словенія, Польща, Німеччина). За чотири дні роботи виставки її відвідали більш 25 000 чоловік.

 

Сучасний світ взуття

 

     Останнім часом студенти-менеджери Коледжу з метою набуття практичного досвіду з організації виставкової діяльності у рамках вивчення дисциплін «Менеджмент», «Маркетинг», «Товарознавство», «Технологія галузі», «Організація виробництва», активно долучаються до роботи в організації виставки. Адміністрація виставки задоволена роботою наших студентів. Цього разу 7 студентів працювали у відділі реєстрації відвідувачів.

 

Сучасний світ взуття

 

     На стенді, зазвичай, Коледж представив досягнення та творчі надбання наших студентів. 6 студентів-першокурсників, які вперше були на виставці, презентували наш заклад, спілкувалися з відвідувачами, роздавали бажаючим інформаційні буклети та розповідали про особливості навчання, спеціальності, за якими навчаються у Коледжі. Багато роботодавців підходили до стенду з пропозиціями щодо роботи та проходження практики на їх підприємствах, адже «голод кадрів» продовжується і вони зацікавлені саме в випускниках ККЛП, які протягом останніх років зарекомендували себе, як справжні висококласні фахівці.

     Багато студентів Спеціальностей «Дизайн» та «Технології легкої промисловості» разом з викладачами відвідали виставку. Для них це була можливість ознайомитися з конкурентоздатними підприємствами, вивчити сучасні напрямки виготовлення взуття, отримати консультацію фахівців безпосередньо з виробництва.

 

Сучасний світ взуття

 

Коментарі:

Залишити коментар