Зустріч випускників - 2018

Автор: admin від 8-10-2018, 10:47

Зустріч випускників

 

6 жовтня Київський коледж легкої промисловості гостинно запросив випускників закладу на традиційну зустріч

 

    Теплі обійми, щирі слова радості від довгоочікуваної зустрічі цієї суботи наповнили приміщення Київського коледжу легкої промисловості. Тут відбулася щорічна зустріч випускників. Традиція зустрічатися у стінах рідного Коледжу, аби згадати щасливі студентські дні, навідати улюблених викладачів та розповісти один одному, як складається життя існує у закладі дуже давно, але в цьому році до Коледжу завітала рекордна кількість випускників, різних, навіть віддалених років випуску. На зустрічі були ветерани, які навчалися 40-50 тому.

 

Зустріч випускників - 2018

 

Зустріч випускників - 2018

 

     З вітальними словами виступила директор Коледжу Ганна Щуцька, яка розповіла всім присутнім про сьогоднішні здобутки навчального закладу, який останнім часом займає лідерські позиції. Це і впровадження новітніх технологій у навчальний процес, і оновлення майстерень та матеріально-технічної бази, і ремонт поверхів, і розширення освітніх послуг, що значно підвищує конкурентоспроможність наших випускників.

 

Зустріч випускників - 2018

 

Зустріч випускників - 2018

 

     На зустрічі випускники розповідали про своє життя, успіхи та досягнення, ділилися рецептом успіху, досвідом. Від випускників пролунало багато теплих слів на адресу Коледжу, викладачів та директора.

    Під час ознайомчої екскурсії колишні студенти пройшлися аудиторіями закладу, велику зацікавленість викликали оновлені майстерні.

 

Зустріч випускників - 2018

 

    Наші випускники сьогодні - це поважні люди, що побудували успішну кар’єру на виробництві, в органах влади, бізнесі, силових структурах, освіті та науці.

     Приємно, що в цей день до нашого закладу також завітали викладачі, які навчали студентів багато років тому. Захід закінчився, але залишились гарні спогади, людська вдячність та дружба, пронесена крізь роки.

      Шановні випускники, бажаємо творчих звершень, професійного зростання, і пам’ятайте, двері рідного навчального закладу завжди відкриті для Вас! 

Коментарі:

Залишити коментар