Битва модельєрів -2018

Автор: admin від 8-10-2018, 16:55

Битва модельєрів -2018

 

4−8 жовтня у рамках проведення виставки-ярмарку «Львівський товаровиробник» відбувся VIII Всеукраїнський проект «Битва модельєрів -2018», під час якого гідно представили свої роботи студенти-дизайнери Київського коледжу легкої промисловості

 

     Це щорічний соціальний проект, який допомагає обдарованій молоді показати світу свій талант. Заходи конкурсу спрямовані на підвищення професійного та творчого рівня майбутніх фахівців сфери краси і дизайну, популяризацію сучасних світових тенденцій та обмін досвідом стилістів і дизайнерів із різних регіонів України.

     Цього року у конкурсі взяли участь 20 навчальних закладів з 11 міст України. Було представлено 44 колекції від талановитих дизайнерів. Показ тривав протягом трьох годин і зібрав рекордну кількість глядачів.

     Від Коледжу на розсуд глядачів свої роботи представили 4 дизайнера:

Катерина Андрущенко, колекція "І стіни мають очі";

 

Битва модельєрів -2018

 

 

Ірина Даніліна, колекція " Bianco e Nero";

Битва модельєрів -2018

 

Богдана Щербак, колекція "Raining day";

Битва модельєрів -2018

 

Анастасія Недельченко, колекція "Тріо ритму".

Битва модельєрів -2018

 

     Десять студентів-дизайнерів Коледжу випробували себе у ролі моделей для показу. Супроводжували нашу творчу молодь викладачі Марина Гученко та Алла Люлькова.

 

Битва модельєрів -2018

 

Студенти стали лауреатами конкурсу та отримали грамоти.

І студенти і викладачі отримали масу позитивних емоцій, обмінялися досвідом та ознайомилися з сучасними модними тенденціями.

 

Коментарі:

Залишити коментар