Барви життя

Автор: admin від 2-10-2018, 16:30

Барви життя

 

Осінь цього року щедра на різноманітні творчо-мистецькі акції, зокрема, 29 – 30 вересня відбувся фестиваль осіб з інвалідністю «Барви життя», в якому брали участь студенти Київського коледжу легкої промисловості

 

Проходив захід на співочому полі міста Києва, а його організатором виступила Київська міська державна адміністрація, Департамент культури, Київського міського центру народної творчості та культурологічних досліджень.

Наш Коледж представляли на фестивалі дві студентки: Катерина Лафренко (4-го курс факультету «Дизайн») та Альона Костенко (3-го курс технологічного факультету). Катерина виступала у номінації художнє та декоративно-прикладне мистецтво, вона виставила для оцінювання журі дві свої творчі художні роботи, а Альона - у жанрі «Пісня у жестовому виконанні» виконавши дві пісні.

 

Барви життя

 

Фестиваль пройшов в теплій та щирій атмосфері, і всі хто перебував на цьому святі, отримали велике задоволення від прекрасних творчих робіт конкурсантів та їх виступів на сцені. Це говорить про те, що немає перешкоди для реалізації своїх творчих талантів та обдарувань наділених Богом.

 

Барви життя

 

 

Коментарі:

Залишити коментар