Загальні збори

Автор: admin від 30-08-2018, 17:41

Загальні збори

 

30 серпня відбулися загальні збори трудового колективу ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості»

 

Було заслухано інформацію  директора ДВНЗ ККЛП Г. Щуцьку щодо нової української школи - старту освітньої реформи.

Також Ганна Щуцька доповіла про хід виконання Інвестиційного договору з інвестором Український інститут інтелектуальної власності з приводу початку будівництва гуртожитку та офісних приміщень. Інформація директора була прийнята до відома. Хід виконання інвестиційного договору з інвестором Український інститут інтелектуальної власності вирішено вважати задовільним.

 

Загальні збори

 

Заступник директора з адміністративно-господарської роботи  П.Притченко акцентував увагу на обов’язкове дотримання правил безпеки життєдіяльності співробітників та студентів на території Коледжу, гуртожитку та прилеглих до будівництва територій. Також П.Притченко представив звіт про роботу адміністративно-господарської служби щодо підготовки до нового навчального року та доповів про стан підготовки навчального корпусу та гуртожитку Коледжу до нового 2018-2019 навчального року.

 

Загальні збори

 

Заступник  директора з навчально-методичної роботи Г.Михайловська доповіла про результати вступної кампанії 2018 року. Результати вступної кампанії вважати задовільними.

 

Загальні збори

 

Головний бухгалтер І.Муртазаєв доповів про фінансування Коледжу з місцевого бюджету. Інформацію головного бухгалтера про фінансування Коледжу з місцевого бюджету взяти до відома.

 

Загальні збори

 

 

Коментарі:

Залишити коментар