Педагогічна рада Коледжу

Автор: admin від 14-09-2018, 17:15

Педагогічна рада Коледжу

 

13 вересня у Київському коледжі легкої промисловості відбулося засідання педагогічної ради

 

 

У ході засідання була заслухана інформація директора Г. В. Щуцької щодо участі у міській комплексній цільовій програмі «Освіта Києва. 2019-2023 роки». Було вирішено пропозиції для подальшого розвитку системи освіти; створення інклюзивно-ресурсних центрів; включення підпрограм «Мистецька освіта», «Фахова перед вища, вища освіта і наука», «Регіональне замовлення»; забезпечення академічної, організаційної, фінансової, кадрової автономії закладів освіти; запровадження норм академічної доброчесності надати до Департаменту освіти і науки КМДА.

 

Педагогічна рада Коледжу

 

Після заслуховування інформації керівників структурних підрозділів щодо планів роботи, було затверджено загальний навчальний план роботи ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» на 2018-2019 навчальний рік.

 

Педагогічна рада Коледжу

 

Заступник директора з навчально-методичної роботи Г.Михайловська у своїй доповіді надала інформацію, щодо освітніх програм профільної середньої освіти ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості». Було вирішено  затвердити та ввести в дію освітні програми та навчальні плани профільної середньої освіти ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» за спеціальностями 022 «Дизайн», 071 «Облік і оподаткування», 073 «Менеджмент», 182 «Технології легкої промисловості».

Також Г. Михайловська розповіла про впровадження в освітній процес ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» Всеукраїнського експерименту «Електронний підручник для загальної середньої школи».

 

Педагогічна рада Коледжу

 

Останнім питанням, що розглядався на педагогічній раді, було переведення студентів з контрактної основи навчання на вакантні місця за регіональним замовленням.

 

Педагогічна рада Коледжу

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар