Свято стилю та краси

Автор: admin від 7-09-2018, 11:50

Свято стилю та краси

 

Київський коледж легкої промисловості взяв участь у 35 Міжнародному фестивалю моди «Kiyv Fashіon 2018» та у Дискусійній платформі - "Промислова еволюція української модної індустрії"

 

Цьогоріч спеціалізований фестиваль моди Kyiv Fashion об'єднав як національних, так і зарубіжних виробників, дизайнерів і дистриб'юторів, які представили  в столиці близько 600 модних брендів із 14 країн.

 

Свято стилю та краси

 

Під час бизнес-події Kyiv Fashion пройшло більш 60 ділових заходів, семінарів, майстер-класів, дискусій, лекцій, подіумних показів та феш-шоу. 

 

Свято стилю та краси

 

Цього разу учасників і гостей фестивалю чекала маса відкриттів і цікавих ідей в рамках бізнес-програми. Організатори запропонували актуальну і ефективну серію бізнес зустрічей, де професіонали і фахівці галузі розповіли про специфіку ведення і розвитку бізнесу в Україні в нинішній економічній ситуації, а також про варіанти виходу українських фірм на зарубіжні ринки. 

Асоціація Укрлегпром запросила директора Коледжу Ганну Щуцьку до участі у Дискусійній платформі - "Промислова еволюція української модної індустрії", яка пройшла у рамках фестивалю моди KYIV FASHION. (Модератор заходу: Тетяна Ізовіт – президент-голова правління Асоціації «Укрлегпром»).

 

Свято стилю та краси

 

Директор Коледжу виступила з доповіддю «Кадри вирішують все і в модному бізнесі» та розповіла про результати Вступної кампанія 2018. Виступ директора привернув неабияку увагу та безліч запитань щодо кадрового забезпечення підприємств галузі легкої промисловості, ЗНО, навчання у Коледжі.

 

Свято стилю та краси

 

До фестивалю моди завітало багато студентів Коледжу – майбутні дизайнери та технологи майже з усіх курсів разом з кураторами та викладачами. Всі вони познайомилися з ключовими тенденціями стилю і проаналізували сучасну моду в контексті сезонних змін і актуальних течій, а також з задоволенням брали участь у численних майстрах-класах, побували на подіумних показах та фешн-шоу. Викладачі технологічного відділення С. Онищенко та Л. Хоптинська мали змогу ознайомитися з новинками сучасного обладнанням швейного виробництва та власноруч протестували швейні машини з комп'ютерним забезпеченням та сенсорними панелями.

 

Свято стилю та краси

 

Варто зазначити, що міжнародний фестиваль моди KyivFashion стрімко розвивається з року в рік, освоюючи все нові модні горизонти, і разом з тим залишається найбільш успішним модним виставковою подією в Україні. 

 

Свято стилю та краси

 

 

Коментарі:

Залишити коментар