Дорогою знань

Автор: admin від 31-08-2018, 14:50

Дорогою знань

 

В останній день серпня у ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» відбулося свято Знань та посвята студентів нового набору

 

Сьогодні дружню студентську родину Коледжу поповнило 212 студентів. Це свято є особливим.  Початок нового навчального року у Коледжі приносить працівникам та студентам піднесений настрій, бажання побачити друзів після тривалих канікул, з цікавістю зустріти нових студентів. Для першокурсників це свято є ще й хвилюючим, оскільки саме з нього вони розпочинають нову сторінку свого дорослішого самостійного життя.

  

Дорогою знань

 

Урочисте зібрання з нагоди свята відкрила директор Ганна Щуцька, яка привітала студентів нового набору, а також всіх присутніх. Слова директора  були теплими, щирими та глибоко наповненими. Вона побажала всім успіхів у навчанні, процвітання, натхнення, креативності, постійного пошуку на шляху розвитку, а також миру і процвітання нашої держави.

 

Дорогою знань

 

Привітати зі святом Дня знань до Коледжу завітали шановні гості: начальник відділу Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради Світлана Бабінець таначальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Оксана Кудрявцева, депутат Верховної ради України заступник Голови комітету з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства Андрій Шинькович, а також заступник директора, керівник напрямку по роботі з державними установами Приват Банку Яна Люманова.

 

Дорогою знань

 

Коледж пишається багаторічною співпрацею з Українським Товариством Глухих та Спортивною Федерацією Глухих України і на святі традиційно були присутні Голова Центрального Правління Українського товариства глухих Ірина Чепчина, Голова Київської організації Українського товариства глухих Михайло Левицький; Президент Спортивної Федерації Глухих України Леонід Касицький; тренер національної жіночої збірної команди України з волейболу Микола Остапенко.

 

Дорогою знань

 

Гості побажали усім студентам підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети та вказали на те, що зараз як ніколи наш навчальний заклад є вагомим осередком навчально-освітнього процесу в Україні, а на студентів покладається величезна відповідальність та надія за сьогоднішнє і майбутнє легкої промисловості нашої держави.

 

Дорогою знань

 

 

Студенти факультету дизайн, технологічного та економічного факультетів зробили презентації. Присутні дізналися багато цікавого щодо навчання, студентського життя на цих факультетах. Наприклад, у цьому році  виповнюється 60-років набору першої групи студентів з порушеннями слуху. Саме на технологічному факультеті вперше було запроваджено сучасну дуальну систему освіти, і що важливо, у групі студентів з порушеннями слуху. Технологічний факультет у 2018 році ДВНЗ «ККЛП» був обраний базовим для проведення Всеукраїнського конкурсу з фахової майстерності зі спеціальності «Технології легкої промисловості».

 На економічному  факультеті відбувається ґрунтовна фінансово-економічна, комп'ютерна підготовка, яка проводиться з використанням он-лайн платформи Lingva Skills, за сприяння Освітньої агенції міста Києва.

 

Дорогою знань

 

А під час презентації факультету дизайну майбутні дизайнери показали свої колекції одягу, що вразили присутніх яскравими креативними образами.

У новому навчальному році бажаємо усім студентам і викладачам Коледжу натхнення, успіхів та Божого благословення. Дорогі першокурсники бажаємо усім вам отримувати від студентського життя найкращі емоції та найкорисніші знання!

 

У добру путь дорогою знань!

Коментарі:

Залишити коментар