LEATHER AND SHOES-2018

Автор: admin від 23-07-2018, 06:46

LEATHER AND SHOES

 

17 - 20 липня Київський коледж легкої промисловості взяв участь у

36 Міжнародній спеціалізованій виставці  взуття, шкіри та хутра LEATHER AND SHOES

 

На виставці були широко представлені вітчизняні та зарубіжні виробники взуття, фурнітури і комплектуючих для шкіряно-взуттєвої промисловості, а також постачальники сировини, аксесуарів і іншої супутньої продукції, оптово-закупівельні організації. Зазвичай, організатором виставки - Артекспо Україна.

У виставці LEATHER AND SHOES взяли участь понад 600 компаній.

Країни учасники: Україна, Білорусь, Бразилія, Іспанія, Італія, Молдова, Німеччина, Польща, Румунія, Туреччина, Туркменістан і Чехія.

За чотири дні роботи виставки її відвідали більше 25 000 чоловік. Це фахівці шкіряної, взуттєвої і хутряної галузей, а також торговельні організації з України та країн, зацікавлених в українському шкіряно-взуттєвому ринку.

Загальна виставкова площа - понад 22 000 кв.м.

 

Студенти, викладачі Коледжу традиційно активно долучились до участі у заході. Частина студентів займалася реєстрацією відвідувачів. Цю роботу вони виконують не вперше і адміністрація Артекспо України з задоволенням запрошує наших студентів виконати цю відповідальну роботу. Деякі студенти гідно представляли наш заклад на стенді, спілкувалися з відвідувачами, а зацікавлених біля стенду збиралося немало, розповідали про Коледж та роздавали інформаційні буклети.

 

Студенти з захопленням приймають участь у подібних заходах, адже це дає змогу ознайомитися з новітніми досягненнями модельєрів і виробників взуття, аксесуарів, розглянути модні тенденції майбутнього сезону, показати свої знання та гідно представити Коледж.

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар