Паралельний другий диплом

Автор: admin від 17-07-2018, 14:29

Паралельний другий диплом

 

З 4 по 14 липня 2018 п’ятнадцять студентів економічного факультету разом з керівником факультету А. В. Сокол побували у Польщі, де в черговий раз взяли участь у літній сесії

 

Сесія проводилася в рамках підписаної 14 жовтня 2016 року угоди про двостороннє співробітництво щодо забезпечення студентами Коледжу можливості паралельного навчання та отримання по закінченні паралельного (другого) диплому за напрямом «Економіка малого та середнього бізнесу» у  Вищій лінгвістичній школі (WSL),Ченстохово, Республіка Польща.

Протягом навчання студенти вивчали соціальну політику ЄС, право інтелектуальної власності, особливості ведення бізнесу в Європі, фінанси малого та середнього бізнесу. Також під час перебування у Вищій лінгвістичній школі окремо було організовано зустріч з німецькими роботодавцями з метою проходження студентами практики та розглядалися перспективи працевлаштування. Слід зазначити, що навчальний процес реалізується двома мовами: англійського та польською, тому студенти щодня окрім предметів за спеціальністю, відвідували заняття з польської мови. Завдяки підтримці керівництва польського університету студентам було організовано активне дозвілля -  екскурсії до Варшави, ознайомлення з краєвидами Силезії під час підйому на Соколині гори, які знаходяться у містечку Ольштин. Загалом студенти Коледжу показали високий рівень не тільки з профільних дисциплін, а і з англійської мови. По закінченню сесії всі отримали сертифікати учасників програми та неоціненний досвід.

 

 

 

 

  

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар