Педагогічна рада Коледжу

Автор: admin від 27-06-2018, 13:59

Педагогічна рада Коледжу

 

27 червня у Київському коледжі легкої промисловості відбулося засідання педагогічної ради

 

По першому питанню з інформацією про стан прийняття Закону «Про фахову передвищу освіту» виступила директор закладу Ганна Щуцька.

Інформацію було розглянуто та взято до відома.

 

Також під час заходу було заслухано звіти керівників структурних підрозділів в розрізі навчально-методичної, навчально-виховної роботи та навчально-виробничої практики за 2017-2018 навчальний рік. 

Заступник директора з навчально-методичної роботи Г.Михайловська, заступник директора з навчально-виховної роботи І.Якубовський, завідувач навчально-виробничої практики  О.Вуштей звітували щодо навчально-методичної, навчально-виховної роботи та навчально-виробничої практики за 2017-2018 навчальний рік.  Вищезазначену роботу за цей час у ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» було схвалено і вирішено  активізувати роботу щодо налагодження партнерських зв’язків з організаціями та підприємствами м. Києва.

Під час засідання педагогічної ради розглянули  результати літньої екзаменаційної сесії, державної атестації та ЗНО студентів Коледжу денної та заочної форм навчання, які визнали задовільними.

 

Наприкінці заходу відповідальний  секретаря Приймальної комісії А.Вдовиченко доповіла про стан підготовки Коледжу до Вступної кампанії 2018 року. Підготовку до Вступної кампанії 2018 року вирішено вважати задовільною.

  

  

 

   

   

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар