Творчий дебют наших дизайнерів

Автор: admin від 11-06-2018, 11:13

Творчий дебют наших дизайнерів

 

7 червня у Київському коледжі легкої промисловості відбувся підсумковий щорічний  показ авторських колекцій моделей одягу та взуття студентів-дизайнерів ІІІ-ІV курсів

 

На творче свято за традицією були запрошені поважні гості та партнери нашого навчального закладу:  представники Міністерства освіти та науки України, Київської міської державної адміністрації, Печерської районної в м.Києві державної адміністрації, керівники провідних швейних та взуттєвих підприємств м. Києва, споріднених навчальних закладів, Українського товариства глухих та інші.

На показі були успішно представлені більше 40 колекцій моделей в різних номінаціях:

-  Street Art Style;

-  prêt-a-porte;

Етно-стиль;

-  prêt-a-porte de Lux;

-  Pro Art.

В кожній колекції, в кожній моделі автори проявили свої особисті  смаки та вподобання,  креативний підхід та індивідуальний погляд на сучасну моду і на своє місце в сучасній fashion-індустрії.

Для більшості з наших молодих дизайнерів цей показ - творчий дебют, але є впевненість, що дуже скоро вони заявлять про себе на світових подіумах високої моди, бо їх творчий потенціал, завзятість, безграничний політ фантазії,  наполегливість та працьовитість не знають меж!

 

Вітаємо авторів колекцій та учасників показу! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Більше фото за посиланням

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар