Сучасна індустрія моди і танець

Автор: admin від 4-03-2013, 11:17

20.02.2013р Державний вищий навчальний заклад «Київський коледж легкої промисловості». провів захід в рамках Всеукраїнського науково-практичного семінару «Сучасна індустрія моди і танець: проблеми, теорія, практика» організований Міністерством освіти та науки, молоді та спорту України, Інститутом інноваційних технологій і змісту освіти, Управлінням освіти Голосіївської районної в м.Києві державної адміністрації та будинком дитячої та юнацької творчості Голосіївського райнону. 

 

 

 Відкрила захід своїм привітанням всіх учасників семінаруЩуцька Ганна Володимирівнадиректор  Київського коледжулегкої промисловості, кандидат технічних наук, доцент.

 

 

 

 

 

 

Патлашенко Ольга Андріївнаголова циклової комісії «Дизайн», викладач-методист презентувала спеціальність  «Дизайн».

 

 

 

 

 

 

 В рамках семінару були проведені цікаві  майстер-класи зі «Створення моделей взуття для  сценічного образу» який підготувала Грищенко Олена Олександрівна, завідуюча відділенням «Дизайн»,   викладач-методист. Нею були представлені варіанти сценічного взуття та лекала для їх створення.

 

 

 

 

Бабенчик Олена Петрівна, викладач першої категорії  провела майстер-клас з дисципліни «Композиційна організація форми» та продемонструвала техніку паперопластики з демонстрацією навчальних та творчих робіт студентів коледжу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Майстер-клас з дисциплін «Рисунок», «Живопис» та «Основи графічного дизайну» представив Кравченко Віктор Степанович.

  

 

 

 



Цікаві моделі методом наколки за декілька годин були створені студентами під керівництвом Онищенко Світлани Анатоліївни, майстра виробничого навчання коледжу.

 

 

 

Кульмінацією заходу стало дефіле авторських колекцій моделей одягу та взуття студентів-дизайнерів яке організувала та представила Філоненко Ольга Анатоліїна, керівник навчально-виробничого центру коледжу , викладач вищої  категорії, методист

 

 

 

Наприкінці заходу відбувся обмін думками учасників семінару, обговорювались питання  навчального та творчого процесу.

Своїми враженнями про специфіку підготовки фахівців творчого напряму в коледжі поділились Тараканова Аліса Павлівна, методист вищої категорії відділу змісту позашкільної освіти Інституту інноваційних технологій і змісту освіти та Леоненко Світлана Валентинівна, заступник директора з навчально-методичної роботи Будинку дитячої та юнацької творчості Голосіївського району м. Києва, відмінник освіти України.

Коментарі:

Залишити коментар