Календар подій осені

Автор: admin від 4-10-2024, 10:51

HR-ранки | Вибрані дати
Запрошуємо HR-спеціалістів на наші безкоштовні HR-ранки – унікальний формат для нетворкінгу, обміну досвідом та вирішення актуальних викликів. Протягом осені всього буде 5 ранків, на кожен із яких буде запрошено до 10 учасників! Не пропустіть свій шанс поглибити свої знання та поспілкуватися з колегами у неформальній атмосфері. Виберіть зручну для вас дату та формат (онлайн або офлайн).
Посилання на івенту: https://stud-point.com/calendar/hr-ranky/


Pharma Student Summit | 26 вересня
Ця подія – ідеальний шанс для роботодавців медичної сфери зустрітися зі студентами, які прагнуть будувати свою кар’єру у фармацевтиці. Якщо ви шукаєте молодих спеціалістів з новаторськими ідеями та свіжим поглядом на галузь, не пропустіть можливість взяти участь! Зробіть перший крок до формування майбутньої команди вашої мрії.
Посилання на івент: https://stud-point.com/calendar/pharma-student-summit/

Ярмарок вакансій з Інститутом міжнародних відносин КНУ | 11 жовтня
Ярмарок вакансій — це подія, яка об'єднає провідних роботодавців та талановитих молодих спеціалістів, що навчаються в Інституті міжнародних відносин. Основна мета заходу — надати компаніям можливість знайти перспективні кадри, а студентам — отримати практичний досвід, корисні знання та цінні контакти для подальшого кар'єрного зростання.
Посилання для отримання деталей: https://t.me/partner_studpoint_bot

Ukrainian Student Summit | 24 жовтня
Продуктивне спілкування, дискусії на актуальні теми (економіка, маркетинг, ІТ, загальна кар'єра), які надихнуть на нові ідеї, та знайомство з топовими спікерами з провідних українських компаній. Якщо ви шукаєте нові таланти або хочете поділитися своїм досвідом з молодими професіоналами, приєднуйтесь до Ukrainian Student Summit! Це ваш шанс стати частиною потужної HR-спільноти та знайти майбутніх лідерів.
Посилання на івент: https://stud-point.com/calendar/ukrainian-student-summit/

HR & RECRUITMENT SCHOOL | 25-29 листопада
Цей 5-денний інтенсив – GPS для молоді у світі управління персоналом, які протягом 15 годин навчання та спілкування з експертами перейматимуть безцінний досвід провідних спеціалістів. Якщо вам потрібні класні джуніор HR-и та рекрутери у команду, запрошуємо стати спікером на нашій школі. Ваш досвід та знання можуть стати ключем до формування справжньої dream team!
Посилання на івент: https://stud-point.com/calendar/hr-recruitment-school/



Коментарі:

Залишити коментар